برگزاری نشست علمی ارتباط هنرهای تجسمی و محیط زیست در دانشگاه فردوسی مشهد

نشست علمی ارتباط هنرهای تجسمی و محیط زیست با حضور اساتید دانشگاه، معاون محترم فرهنگی دانشگاه، اساتید انجمن خوشنویسان، دانشجویان و سایر علاقه مندان در آمفی تئاتر دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در ابتدا دکتر معتمدی مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد سخنانی راجع به هنر فاخر خوشنویسی و معاونت محترم فرهنگی دانشگاه فردوسی ایراد کرد و سپس دکتر احمدنیا عضو هیئت علمی دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست ضمن خیر مقدم به حضار، راجع به کمیته محیط زیست معاونت فرهنگی توضیحاتی ارائه و برنامه ها و اهداف این کمیته را شرح داد.

در ادامه استاد دکتر جواد بختیاری، خوشنویس و نقاش شهیر معاصر، با موضوع ارتباط هنرهای تجسمی و محیط زیست سخنرانی کردند و در آخر جلسه نیز پرسش و پاسخ با استاد بختیاری برگزار شد.