برگزاری مراسم دانشجویان جدیدالورد در دانشکده علوم اداری و اقتصادی

مراسم دانشجویان جدیدالورد پذیرفته شده در دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد در روز سه شنبه مورخ 7 مهرماه 1394 در ساعت 10 صبح با حضور هیات رییسه ، مدیران گروه های آموزشی حقوق - مدیریت- اقتصاد- علوم سیاسی- - حسابداری و اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان پذیرفته شده در این دانشکده برگزار شد.

در این مراسم پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم و پخش صلوات خاصه امام رضا (ع) آقای دکتر جوان جعفری رئیس دانشکده علوم اداری و اقتصاد ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدید در خصوص علم اندوزی و رشته های دانشکده سخنانی ایراد نمودند.

در ادامه برگزاری مراسم  معاون آموزشی و فرهنگی آقای دکتر عباس زاده و معاون پژوهشی آقای دکتر احمدی شادمهری درسخنانی وضعیت آموزشی و پژوهشی دانشکده را توضیح دادند.

در انتهای مراسم  مدیران گروه ها به معرفی  گروه مربوطه  پرداختند.

پس از پذیرایی دانشجویان هر یک از گروه ها در کلاس ها ی جداگانه حضور یافته وبا اساتید گروه خود آشنا شدند