برگزاری جلسه هفته پژوهش فناوری در دانشگاه فردوسی مشهد

جلسه‌ای به‌منظور ارائه برنامه‌های هفته گرامیداشت پژوهش فناوری در دانشگاه فردوسی مشهد با حضور دکتر ملک‌زاده مدیر توسعه و انتقال فناوری و مهندس موسوی رییس مرکز رشد دانشگاه فردوسی مشهد در روز سه‌شنبه 6 آذرماه 97 در سازمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

این جلسه با موضوع هماهنگی و انتقال اطلاعات با رابطین نمایندگانی از دانشکده‌ها و شرکت‌های مرکز رشد برگزار شد و دکتر ملک‌زاده بر اهمیت بزرگداشت هفته پژوهش و شرکت در نمایشگاه این هفته به‌منظور ارائه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های پژوهشی تأکید کرد و افزود شرکت در این نمایشگاه‌ها باید به‌منظور تقاضامحوری و توسعه بازار باشد و روح تقاضامحوری را در نمایشگاه ترویج دهیم.

لازم به ذکر است در این جلسه حضور واحدهای دانشگاه در نمایشگاه هفته پژوهش و بهبود بخشی نمایشگاه امسال بررسی شد.

ارسال کننده خبر: پارسا