برگزاری آزمون جامع زبان فارسی سال 98 در مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان فردوسی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد آزمون جامع زبان فارسی در مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان فردوسی مشهد روز شنبه 26 مردادماه سال 98 با حضور 94 فارسی آموز از 6 کشور برگزار شد.

در این آزمون داوطلبانی از کشورهای عراق، لبنان، سوریه، اندونزی، روسیه و ژاپن شرکت کردند و آزمون در دو مرحله کتبی و شفاهی برگزار شد. داوطلبان در بخش کتبی به سوالات مرتبط با مهارت‌های خوانداری، شنیداری، نوشتاری و دربخش دوم به سوالات شفاهی پاسخ دادند. هم زمان با این آزمون، آزمون جامع زبان فارسی در نمایندگی مرکز فردوسی در نجف با حضور50 داوطلب برگزار شد که روند برگزاری آزمون تحت نظارت بخش سنجش و ارزیابی مرکز فردوسی می باشد.  اغلب این داوطلبان پس از کسب موفقیت در آزمون جامع زبان فارسی، برای ادامه تحصیل به دانشکده‌های دانشگاه فردوسی مشهد معرفی خواهند شد.

ضمناً نتایج این آزمون متعاقبا در وب‌گاه مرکز فردوسی به نشانی http://ctpl.um.ac.ir  اعلام خواهد شد.