برای یازدهمین سال پیاپی مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد به‌عنوان مرکز مشاوره دانشجویی برتر انتخاب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد با دریافت لوح تقدیر از سوی دکتر مجتبی صدیقی، معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای یازدهمین سال متوالی به‌عنوان مرکز مشاوره دانشجویی ممتاز و برتر در میان دانشگاه‌های کشور انتخاب شد.

مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد در سه بخش آموزش و پیشگیری، مشاوره و درمان و مددکاری به ارائه خدمات می‌پردازد.

دکتر حمیدرضا طاهری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد نیز در پی انتخاب مجدد مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشجویان این دانشگاه به‌عنوان مرکز مشاوره برتر دانشجویی کشور» در سال 1397، با صدور پیامی به مدیریت و کارشناسان این مرکز تبریک گفت.

تصویر لوح در ابعاد بزرگتر

lohmoshavere9712