انتصاب معاون فرهنگی – اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان رئیس شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی استان خراسان رضوی

دکتر کامران داوری معاون محترم فرهنگی – اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد در حکمی که از سوی دکتر ضیاء هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری صادر شد به عنوان رئیس شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی استان خراسان رضوی منصوب شد.

در این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر کامران داوری معاون محترم فرهنگی – اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد

با سلام و احترام،

با عنایت به ماده 4 آیین نامه شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی و نظر به سوابق علمی و مدیریتی حضرتعالی در حوزه فعالیت های فرهنگی و اجتماعی، به این وسیله به عنوان رئیس شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی استان خراسان رضوی منصوب می شوید.

امید است با اتکا به عنایات خداوند متعال و همکاری دیگر اعضای محترم شورا در سیاست گذاری و برنامه ریزی فعالیت های فرهنگی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان موفق باشید.

توفیق و سربلندی جنابعالی را از خداوند متعال مسألت دارم.

سید ضیاء هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی و رئیس شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها

لازم به ذکر است شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها شامل وزارت علوم تحقیقات و فناوری ، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها ، جهاد دانشگاهی و دانشگاه آزاد اسلامی است که برای ارتقای سیاست فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها فعالیت می کند.

بر اساس آیین نامه شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها، شورای استانی متشکل  از نمایندگان دستگاه هایی اجرایی این آیین نامه می باشد که با مسئولیت بزرگترین دانشگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در آن استان تشکیل می شود و وظیفه هماهنگی ، برنامه ریزی و هم افزایی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی واحدهای تابعه در سطح استان را عهده دار خواهد بود و براساس حکمی که از سوی دکتر ضیاء هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری صادر شد دکتر کامران داوری معاون محترم فرهنگی – اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان رئیس شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی استان خراسان رضوی منصوب شد.

.

کانال اخبار دانشگاه فردوسی مشهد