انتخاب استاد دانشگاه فردوسی مشهد در میان داوران برتر مقالات علمی جهان در سال ۲۰۱۹

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر جواد ابوالفضلی اصفهانی استاد گروه مکانیک دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد، موفّق به کسب عنوان یک درصد برترین داوران مقالات علمی جهان در سال ۲۰۱۹ میلادی شد

وی هم‌زمان در دو رشته مهندسی و بین‌رشته‌ای Cross-Field موفق به دریافت دو نشان ویژه، از موسسه  Web of Science Group  باسابقه تقریباً هفتادساله شده است.

عضو هیات علمی دانشکده مهندسی پیش‌ازاین نیز، عنوان داوری برجسته و ممتاز سال 2017 را دریافت کرده است. ایشان داوری رساله و پروژه‌های بین‌المللی را در پرونده خود دارد.

وی با چاپ 185 مقاله ژورنالی و ارائه 100 مقاله کنفرانس علمی عناوینی همچون پژوهشگر برتر دانشگاه را در کارنامه خود دارد. همچنین ترجمه دو کتاب دو فصل کتاب‌بین المللی از دیگر فعالیت‌های وی است.

l.esfahani