ارائه بسته ارزیابی و حمایت از فعالیت های آموزشی اعضای هیئت علمی در گردهمایی معاونان آموزشی و مدیران گروه دانشگاه فردوسی مشهد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، به‌منظور تبیین سیاست‎های جدید معاونت آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد و همفکری و ارائه راهکارهای عملی در راستای ارتقای توان آموزشی اساتید و دانشجویان گردهمایی معاونان آموزشی و مدیران گروه دانشگاه فردوسی مشهد در روز دوشنبه 19 شهریورماه 1397 از ساعت 8 الی 14 در سالن شورای سازمان مرکزی دانشگاه برگزار می‌‎شود.

در این جلسه بسته جدید معاونت آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد؛ بسته ارزیابی و حمایت از فعالیت‎های آموزشی (آحفا) اعضای هیئت‌علمی؛ ارائه می‎شود.

لازم به ذکر است گردهمایی اعضای هیئت‌علمی جدیدالاستخدام دانشگاه فردوسی مشهد به‌منظور تبیین سیاست‎های جدید معاونت آموزشی دانشگاه و همفکری و ارائه راهکارهای عملی در راستای ارتقای توان آموزشی اساتید و دانشجویان نیز در روز شنبه 17 شهریورماه 1397 در سالن شورای سازمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌‎شود.

ارسال‌کننده خبر: کتابداری