ارسال شده در تاریخ :

سالها زمان لازم است تا مام میهن عزیز ایران گلی را در میان گلستان زبان و ادبیات فارسی بپروراند و از ثمرات آن بهره مند گردد. دکتر تقی وحیدیان کامیار از چهره های درخشان فرهنگ و ادب فارسی است که ثمره وجود ایشان، نشر آثاری برجسته و پرورش دانش آموختگان موثر در حوزه فرهنگ، زبان و ادبیات فارسی می باشد. فقدان این استاد فرهیخته دانشگاه فردوسی مشهد رخنه ای در عرصه علم و ادب ایجاد نمود که پر شدن جای خالی آن بسیار دشوار می نماید. سوگ و اندوه عمیق دانشجویان، دوستان و همکاران فرهیخته این استاد ارجمند گواه بر این ادعاست.

این جانب در کمال تاثر و تاسف درگذشت استاد فخیم و فرزانه دانشگاه فردوسی مشهد را به جامعه فرهنگ و ادب ایران خصوصا خانواده بزرگ دانشگاه فردوسی مشهد تسلیت عرض نموده و ضمن طلب رحمت و مغفرت الهی برای آن عزیز، سلامت و صبر و شکیبایی برای خانواده و بازماندگان ایشان از خداوند متعال مسالت دارم.