طرح پایش سلامت روان دانشجویان جدیدالورود دانشگاه فردوسی مشهد

به اطلاع دانشجویان ورودی جدید دانشگاه فردوسی مشهد می‌رساند، بر طبق برنامه سازمان امور دانشجویان، طرح پایش سلامت روان دانشجویان روزانه و نوبت دوم (شبانه) در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری ورودی جدید  سال تحصیلی 99-1398 در دانشگاه برگزار می‌گردد.

با توجه به اینکه کارنامه سلامت روان دانشجویان به روش اینترنتی اجرا می‌گردد ، دانشجویان تحصیلات تکمیلی از تاریخ 10 شهریور تا پایان مهرماه جاری  و دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی از تاریخ 6 مهر تا 15 آبان ماه می‌توانند با مراجعه به لینک زیر در سامانه کارنامه سلامت روان دانشجویان ورودی جدید ثبت‌نام کنند. لازم به ذکر است که سایت فقط در تاریخ‌های ذکرشده قابل‌دسترس می‌باشد :

مراحل اجرای طرح:

• مراجعه به لینک فوق و تکمیل پرسشنامه
  • اخذ کد رهگیری و پرینت از فرم نهایی
  • مراجعه و ارائه فرم مربوط به کد رهگیری به مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشجویان
  • تکمیل فرایند بررسی وضعیت روان‌شناختی
  • اخذ فرم مهر و امضاشده از مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشجویان
  • ارائه فرم مرکز مشاوره به آموزش دانشکده هنگام ثبت‌نام حضوری

فرم مذکور جزو مدارک ضروری برای تکمیل فرایند ثبت‌نام می‌باشد و عدم ارائه آن نشان‌دهنده‌ ناقص بودن ثبت‌نام بوده و عواقب آن بر عهده دانشجو می‌باشد.

آدرس مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشجویان:

پردیس دانشگاه فردوسی مشهد - جنب دانشکده ادبیات- پشت خوابگاه پردیس یک

تلفن 38806919-38806914