ارسال شده در تاریخ :

sport.96

همزمان با ایام ا… دهه مبارک فجر مسابقات قهرمانی بسکتبال دانشجویان دختر و دوومیدانی همچنین مسابقات فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می گردد.

تا کنون 13 تیم آمادگی خود را جهت شرکت در مسابقات فوتسال اعلام نموده اند. این مسابقات از تاریخ 17 بهمن لغایت 22 بهمن ماه 1396 در سالن امام رضا(ع) پردیس دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.

مسابقات دوومیدانی دانشجویان پسر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور نیز از تاریخ 18 بهمن لغایت 20 بهمن ماه 1396 در پیست دوومیدانی استاد صابری (مجموعه ورزشی 22 بهمن) دانشگاه برگزار می گردد و مسابقات بسکتبال از تاریخ 17 لغایت 2 بهمن ماه 1396 در سالن کوثر پردیس دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.

گفتنی است تیمهای برتر این مسابقات جواز حضور در چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور که قرار است تابستان سال 1397 به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار گردد را به دست خواهند آورد.

کانال اخبار دانشگاه فردوسی مشهد