ارسال شده در تاریخ :

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد در نشستی که در شامگاه پنجشنبه 23 خردادماه 98 در سالن کنفرانس مرکز رفاهی دانشگاه فردوسی مشهد با حضور دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه، دکتر رضا پیش‌قدم معاون آموزشی و دکتر احسان قبول مدیر همکاری‌های علمی و بین‌المللی و امور دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه فردوسی مشهد همچنین خانم اسماء اسماعیل  رئیس دانشگاه علوم مالزی برگزار شد، همکاری علمی و آموزشی دو دانشگاه بررسی شد.

در این نشست دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه با اشاره به توانمندی‌های دانشگاه فردوسی مشهد،  یکی از اهداف دانشگاه را بین‌المللی شدن آن معرفی کرد که تاکنون دانشگاه فردوسی مشهد با جذب بیشترین دانشجوی خارجی در زمره موفق‌ترین دانشگاه‌های ایران به شمار می‌آید.

وی با اشاره به وجود مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه فردوسی مشهد به اهمیت یادگیری زبان همدیگر برای درک و شناخت صحیح متقابل پرداخت و آمادگی این مرکز را برای ارائه همکاری های لازم برای دانشگاه علوم مالزی اعلام کرد.

لازم به ذکر است در این نشست خانم دکتر قندهاریون مسئول گروه برنامه ریزی و توسعه همکاری های علمی بین المللی در خصوص توانمندی های دانشگاه مطالبی را ارائه نمود.

در پایان این نشست پس از سخنان رئیس دانشگاه علوم مالزی تفاهم نامه همکاری دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه علوم مالزی به امضای روسای دو دانشگاه رسید.

andaCopy.JPG