ارسال شده در تاریخ : چهارشنبه ۰۲ خرداد ۱۳۹۷

n.pic.97

نمایشگاه عکس"سیاست روزمره" با هدف انعکاس دیدگاه دانشجویان علوم سیاسی و علاقه مندسازی دانشجویان سایر رشته های دانشگاه فردوسی مشهد روزهای 6 تا 8 خرداد ماه از ساعت 10 الی 16در لابی دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.

گفتنی است افتتاحیه این نمایشگاه روز یکشنبه ساعت 10 در لابی دانشکده برگزار خواهد شد.

سیاست روزمره به معنی سطوح ریز قدرت در میان مردم یعنی زندگی روزمره است. علم سیاست علاوه بر اینکه دولت و سطوح کلان سیاست داخله و خارجه را مورد بررسی قرار می دهد، جزئی ترین و خصوصی ترین عرصه های زندگی روزمره را در تصرف خود دارد. چینش اشیا، تابلوها، تبلیغات، دیوارنوشته ها، جماعت های انسانی و هر پدیده ای در جامعه گونه ای از بازنمایی قدرت است. این نگاه موضوع عکاسی دانشجویان علوم سیاسی بوده است که در این نمایشگاه به نمایش در خواهد آمد.