ارسال شده در تاریخ : سه‌شنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۸

eideh98

به پیشنهاد کنسولگری جمهوری لیتوانی در جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون صلح جهانی و با همکاری مدیریت فرهنگی و فعالیت‌های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد، نخستین دوره جشنواره ایده‌ها و فرصت‌ها» و  نمایشگاه محصولات مشترک دانشگاهی باهدف انتخاب و ارزش‌گذاری طرح‌های مستعد سرمایه‌گذاری در تاریخ 14 اردیبهشت‌ماه 1398 برگزار می‌گردد.

این جشنواره در دو بخش 1- رویداد استارت آبی 2- نمایشگاه محصولات مشترک دانشگاهی (اسپین آف) آماده به عرضه، بدون محدودیت موضوعی برگزار می‌شود.

در دنیای تجارت، Spin-off را تحت عنوان «محصول جانبی» و گاهی اوقات نیز «فرآیند جانبی» تعریف می-کنند. به این صورت که محصول اصلی یک شرکت مشخص است ولی یک محصول کوچک نیز در کنار آن تولید می‌کند و از آن محصول درآمد نیز داشته باشد. معمولاً «محصول جانی» نقش «محصول مکمل» را نیز ایفا خواهد نمود. این اصطلاح به هر نوع فعالیت جانبی نیز اطلاق می‌شود.

محصول مشترک دانشگاهی (اسپین آف): تبدیل تکنولوژی اختراعاتی است که از تحقیقات دانشگاهی توسعه‌یافته‌اند و به‌احتمال‌زیاد هنوز به بهره‌برداری نرسیده‌اند، برای مثال محصولات مشترک (اسپین آف) دانشگاهی زیرشاخه‌ای از تحقیقات اسپین-آف می‌باشند.

در برنامه‌های ارائه‌ی طرح و ایده، گاهی یک نمایشگاه از تولیدات ابتدایی نیز برگزار می‌گردد که به این نمایشگاه‌ها Spin-off می‌گویند. در این برنامه‌ی جانبی، طرح‌های مقدماتی و آنچه که بیش از طرح خام ابتدایی است ارائه خواهد شد.

نحوه برگزاری نخستین دوره جشنواره:

مرحله اول:

دریافت چکیده ایده‌ها:

• علاقه‌مندان باید با مراجعه به سایت مدیریت فرهنگی و فعالیت‌های داوطلبانه دانشگاه نسبت به ثبت‌نام الکترونیکی در جشنواره اقدام کنند.
  • شرکت‌کنندگان سایر اطلاعات تکمیلی احتمالی و مستندات ایده شامل متن، تصاویر، نقشه‌ها و… را می‌توانند در قالب Word و PDF از طریق ایمیل farhangi@um.ac.ir به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
  • مهلت پذیرش ایده‌ها: تا 10 اردیبهشت‌ماه 1398 می‌باشد.

مرحله دوم:

ارزیابی اولیه ایده‌ها (در دبیرخانه جشنواره)

• بررسی مقدماتی بر روی ایده توسط کمیته علمی انجام‌شده و ایده‌ها، اختراعات و ابتکارات مناسب جهت شرکت و ارائه در جشنواره معرفی می‌گردند.
  • داوری توسط یک گروه مشترک بین دانشگاه و کنسولگری لیتوانی صورت می‌گیرد و نتایج نهایی به دانشگاه ارائه می¬گردد.
  • پس از مشخص شدن طرح‌های برگزیده، به صاحبان طرح اعلان و مقدمات حضور ایشان در جشنواره توسط دانشگاه تدارک دیده می‌شود.
  • در روز نمایشگاه، داوران حضور یافته و با صاحبان طرح‌ها از نزدیک دیدار کرده و هر گروه ارائه‌دهنده، به مدت 10 دقیقه وقت ارائه‌ی طرح خواهند داشت.
  • نظر نهایی داوران به‌سرعت به گروه‌ها اعلان‌شده و درنهایت، ده گروه برای دفاع نهایی انتخاب خواهند شد.
  • در انتها، این ده گروه، هرکدام با حضور جناب آقای دکتر کریمی طبسی سفیر محترم جمهوری لیتوانی در ایران و سفیر صلح جهانی، 15 دقیقه وقت دفاع دارند.
  • نظر تمام داوران برای انتخاب طرح‌های نهایی اجماع شده و با نظر سرمایه‌گذاران، نفرات انتخاب‌شده و روال اداری سرمایه‌گذاری به ایشان اعلان خواهد شد.

از دانشجویان خلاق و مستعد دعوت می‌شود ایده‌ها، اختراعات و ابتکارات خود را برابر فرم الکترونیکی ارائه ایده تا 10 اردیبهشت‌ماه 1398، در سایت مدیریت فرهنگی و فعالیت‌های داوطلبانه دانشگاه ثبت کنند.

دبیرخانه مسابقات: پردیس دانشگاه فردوسی مشهد- بلوار دانش- ساختمان معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی – اتاق 9

تلفن دبیرخانه: 05138806478

جهت ثبت‌نام در جشنواره اینجا کلیک کنید