ارسال شده در تاریخ : چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۷

tejarat97

معرفی دوره:

• دوره آموزشی تجارت بین‌المللی (IBF) از دوره‌های بین‌المللی مورد تأیید دانشگاه کلرمونت اورنیه فرانسه می‌باشد که با همکاری دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.
  • بخشی از مطالب این دوره به‌صورت کلاس حضوری و توسط اساتید دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد و بخش دیگر توسط استادان دانشگاه کلرمونت اورنیه فرانسه به‌صورت مجازی ارائه خواهد شد.
  • دروس حضوری در طی دو ترم و در قالب 12 درس 3 واحدی تخصصی (هر ترم 6 درس و درمجموع 36 واحد) و دروس آشنایی با زبان فرانسه ارائه خواهد شد.
  • محل برگزاری کلاس‌ها دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد می‌باشد.
  • کلیه مطالب دوره (حضوری و مجازی) به زبان انگلیسی تدریس می‌شود، همچنین واحدهای آموزشی آشنایی با زبان فرانسه در دروس دوره در نظر گرفته‌شده است
  • مدت برگزاری دوره 10 ماه می‌باشد.
  • برای فارغ‌التحصیلان این دوره، توسط دانشگاه کلرمونت اورنیه فرانسه گواهینامه بین‌المللی صادر خواهد شد. این مدرک برای ادامه تحصیل درزمینهٔ های تجارت بین‌الملل در سراسر دنیا قابل‌قبول می‌باشد.

شرایط پذیرش:

• دارا بودن مدرک کارشناسی دریکی از رشته‌های بازاریابی- مدیریت کسب‌وکار MBA و رشته‌های مرتبط
  • دارا بودن حداقل 5 سال سابقه کاری در حوزه‌های تجارت و بازرگانی

توجه: متقاضیان پس از ثبت‌نام باید در مصاحبه علمی و انگلیسی شرکت نمایند. پذیرفته‌شدگان در صورت نیاز به بهبود سطح زبان انگلیسی، می‌بایست در دوره‌های پیش‌نیاز آموزشی زبان انگلیسی شرکت نمایند.

شهریه دوره:

90 یورو (برای هرماه تحصیل) + 30.000.000 ریال برای هر ترم آموزش حضوری می‌باشد.

توجه: شهریه دوره‌های پیش‌نیاز زبان انگلیسی به‌صورت مجزا محاسبه و اخذ خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند با واریز 500.000 ریال برای پیش ثبت‌نام و شرکت در مصاحبه علمی و انگلیسی شرکت نمایند.

مزایای دوره:

1- تحصیل به زبان انگلیسی

2- اخذ مدرک معتبر بین‌المللی با امکان ادامه تحصیل در فرانسه و سایر کشورها به زبان انگلیسی

3- تدریس همزمان اساتید دانشگاه کلرمونت فرانسه و دانشگاه فردوسی مشهد به زبان انگلیسی

اطلاعات تکمیلی به‌زودی اعلام خواهد شد.

بدیهی است پس از تکمیل ظرفیت جهت مصاحبه اطلاع‌رسانی خواهد شد.