ارسال شده در تاریخ : شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۷

Poosterclermontnewweb2

.

معرفی دوره:

دوره آموزشی تجارت بین المللی (IBF) از دوره های بین المللی مورد تأیید دانشگاه کلرمونت اورنیه فرانسه می باشد که با همکاری دانشکده علوم اداری واقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.

50  درصد مطالب این دوره به صورت کلاس حضوری و توسط اساتید دانشکده علوم اداری واقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد و 50 درصد دیگر توسط استادان دانشگاه کلرمونت اورنیه فرانسه به صورت مجازی ارائه خواهد شد.

دروس حضوری در طی دو ترم و درقالب 12 درس 3 واحدی تخصصی (هر ترم 6 درس و در مجموع 36 واحد) و دروس آشنایی با زبان فرانسه ارائه خواهد شد.

محل برگزاری کلاس ها دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد می باشد.

کلیه مطالب دوره (حضوری و مجازی) به زبان انگلیسی تدریس می شود، همچنین واحدهای آموزشی آشنایی با زبان فرانسه در دروس دوره در نظر گرفته شده است

مدت برگزاری دوره 10 ماه می باشد.

برای فارغ التحصیلان این دوره، توسط دانشگاه کلرمونت اورنیه فرانسه گواهینامه بین المللی صادر خواهد شد. این مدرک برای ادامه تحصیل در زمینه های تجارت بین الملل در سراسر دنیا قابل قبول می باشد.

شرایط پذیرش:

دارا بودن مدرک کارشناسی در یکی از رشته های بازاریابی- مدیریت کسب و کار MBA و رشته های مرتبط

یا

دارا بودن حداقل 5 سال سابقه کاری در حوزه های تجارت و بازرگانی

توجه:  متقاضیان پس از ثبت نام باید در مصاحبه علمی و انگلیسی شرکت نمایند. پذیرفته شدگان در صورت نیاز به بهبود سطح زبان انگلیسی، می بایست در دوره های پیش نیاز آموزشی زبان انگلیسی شرکت نمایند.

شهریه دوره:

140 یورو (برای هرماه تحصیل) + 35.000.000 ریال برای هر ترم آموزش حضوری می باشد.

توجه: شهریه دوره های پیش نیاز زبان انگلیسی به صورت مجزا محاسبه و اخذ خواهد شد.

علاقه مندان می توانند با واریز 500.000 ریال برای پیش ثبت نام و شرکت در مصاحبه علمی و انگلیسی شرکت نمایند.

مزایای دوره:

تحصیل به زبان انگلیسی

اخذ مدرک معتبر بین المللی با امکان ادامه تحصیل در فرانسه و سایر کشورها به زبان انگلیسی

تدریس همزمان اساتید دانشگاه کلرمونت فرانسه و دانشگاه فردوسی مشهد به زبان انگلیسی

زمان مصاحبه اطلاع رسانی خواهد شد.

برای اطلاعات تکمیلی به سایت دانشکده علوم اداری و اقتصادی (https://fea.um.ac.ir) مراجعه فرمائید.

ارسال کننده خبر: درویش