ارسال شده در تاریخ : یکشنبه ۰۷ بهمن ۱۳۹۷

eeevvv97

نخستین رویداد استارت آپ کارافرینی اجتماعی باهدف کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی و در چارچوب سیاست‌ها و خط‌مشی‌های مصوب شورای اجتماعی کشور در قالب تفاهم‌نامه فی‌مابین وزارت کشور و وزارت علوم تحقیقات و فناوری در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

این رویداد باهدف استفاده از پتانسیل‌های کارآفرینی اجتماعی در دانشگاه‌های کشور و با محوریت انجمن‌های علمی دانشجویی باهدف شناسایی افراد مستعد و خلاق به‌منظور کمک به کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی و ایجاد روش‌های نوآورانه به‌منظور پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی طی روزهای 15 تا 17 اسفندماه 1397 به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

بنا بر اعلام دبیرخانه این رویداد محورهای رویداد: کنترل و کاهش طلاق، اعتیاد، آسیب‌های روان‌شناختی (خشونت و نزاع، افسردگی، ...)، تکدی گری و حاشیه‌نشینی، کودکان کار، مفاسد اخلاقی، اجتماعی و اقتصادی می‌باشد همچنین با توجه به اهمیت فضای مجازی و فناوری‌های نوین و آسیب‌های موجود در این حوزه بخش ویژه‌ای با عنوان آسیب‌های نوپدید در این رویداد پیش‌بینی‌شده است.

گستره اجرای این رویداد دانشجویان استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، سمنان، گیلان، مازندران، گلستان، سیستان و بلوچستان، قزوین، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و زنجان می‌باشد.

دبیرخانه این رویداد اعلام کرد علاقه مندان می‌توانند تا 30 بهمن‌ماه 1397 از طریق سایت این رویداد به نشانی

نسبت به ثبت‌نام و ثبت ایده خود اقدام کنند. صاحبان ایده‌های برتر در این رویداد فرصت این رادارند که در یک بازه زمانی 54 ساعته طی روزهای 15 تا 17 اسفندماه در دانشگاه فردوسی مشهد با کمک منتورها ایده‌های خود را ارزیابی و به مرحله اجرا برسانند.

شایان‌ذکر است برای سه گروه برتر به ترتیب جوایز 7، 5 و 3 میلیون تومانی و 10 جایزه 1 میلیون تومانی برای بخش‌های برتر هر ایده در نظر گرفته‌شده است.

علاقه مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام به سایت اختصاصی این رویداد

مراجعه کنند.