ارسال شده در تاریخ : دوشنبه ۰۱ مهر ۱۳۹۸

cci.98

کنگره مشترک هوش محاسباتی (CCI2020) توسط قطب علمی رایانش نرم و پردازش هوشمند اطلاعات در دانشگاه فردوسی مشهد در تاریخ ۱۴ الی ۱۶ اسفندماه ۱۳۹۸  با حمایت انجمن‌های علمی کشوری، انجمن سیستم‌های فازی ایران و انجمن سیستم‌های هوشمند ایران برگزار می‌شود.

این کنگره شامل سه کنفرانس است که هریک دارای سابقه درخشانی می‌باشند. به نام مبارک امام هشتم شیعیان، امام مهربانی‌ها، روز آغازین این کنگره مصادف با روز احسان و نیکوکاری نیز می‌باشد. لذا خدمت به جامعه انسانی و پاسخگویی به مشکلات اساسی کشور از طریق به‌کارگیری مفاهیم و ابزارهای گسترده سیستم‌های هوشمند موضوع اصلی این کنگره ملی تعریف‌شده است.

دبیرخانه کنگره:

ایران، مشهد، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده مهندسی، قطب محاسبات نرم و پردازش هوشمند اطلاعات

وب‌سایت: http://cci.um.ac.ir

ایمیل: cci@um.ac.ir

تلفن:  05138806027

دورنگار:   05138807386

تعویق زمان برگزاری کنگره مشترک هوش محاسباتی CCI2020

بدین وسیله به اطلاع می رساند که با توجه به بخش نامه های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص به تعویق انداختن هرگونه همایش به منظور رعایت اصول بهداشتی و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، کنگره مشترک هوش محاسباتی 2020 که قرار بود در تاریخ 14 الی 16 اسفند ماه 1398 در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردد، به زمان دیگری موکول گردیده است.