ارسال شده در تاریخ : یکشنبه ۰۸ مهر ۱۳۹۷

ab97

در راستای برگزاری اولین جشنواره فناوری های آب با تمرکز بر موضوع بهره وری و بازچرخانی در سال ۹۶ که مورد استقبال حداکثری و بی سابقه مخترعین و نهادهای ذیربط قرار گرفت، دومین جشنواره ملی فناوری های آب با موضوع آب‌های نامتعارف در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.

«دومین جشنواره ملی فناوری‌های آب: آب‌های نامتعارف(آب‌های شور و پساب)» به همت دانشگاه فردوسی مشهد و با همکاری معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری با تکیه ‌بر متخصصان، محققان، مخترعان، نخبگان علمی و متصدیان برجسته سراسر کشور در آذر ماه سال ۱۳۹۷ (همزمان با هفته پژوهش)  در سه بخش علمی، فناوری و فرهنگی برگزار می گردد.

شایان‌ذکر است دومین جشنواره با تمرکز بر محورهای آب‌های نامتعارف(آب‌های شور و پساب) در راستای اهداف زیر پایه‌گذاری می‏شود:

• گسترش روحیه نوآوری، شکوفایی، تتبع و فعالیت‌های علمی و فناوری در حوزه آب‌های نامتعارف(آب‌های شور و پساب)
  • اثربخش نمودن فعالیت‌های نوآورانه و ارتقاء سطح و افزایش تعامل بین مراکز دولتی، بخش خصوصی و مراکز آموزشی و پژوهشی
  • شناسایی، معرفی و بسترسازی برای حمایت از نوآوران
  • ایجاد بستر تجاری‌سازی طرح‌های نوآورانه و فناوری‌های نوین

سایت جشنواره:

دبیرخانه

مشهد ، میدان آزادی ، دانشگاه فردوسی مشهد ، دانشکده کشاورزی ، ساختمان گروه علوم و مهندسی آب ، دبیرخانه جشنواره

wprtech@um.ac.ir

تلفن