به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد با حضور دکتر بهرامی معاون پژوهش و فناوری، دکتر مهارتی مدیر برنامه، بودجه و نظارت راهبردی دانشگاه، هیئترئیسه دانشکده کشاورزی، اعضای هیئتعلمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه و تعدادی از مسئولان حوزه پژوهشی و ارتباط با صنعت دانشگاه فردوسی مشهد همچنین مهندس حسینی مدیرعامل شرکت صنایع قهوه پارت سازان (مولتی کافه) و کارکنان این مجموعه، ضمن افتتاح مرکز پیشرفته ارزیابی حسی و شناختی مواد غذایی در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد، تفاهمنامه همکاری علمی و پژوهشی جهت افزایش سطح تعاملات و همکاریهای دوجانبه به امضا رسید.
در این مراسم، دکتر بهرامی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد با تأکید بر ضرورت نوآوری و تجاریسازی، همکاری دوجانبهی صنعت و دانشگاه را راهکار بهینه جهت استفاده از توان علمی متخصصان، افزایش تعاملات بینالمللی و توسعه و رونق صنعت دانست و ابراز امیدواری کرد که مجموعهی صنایع قهوه پارت سازان بهعنوان مجموعهای که با توجه بهضرورت همراهی علم و پژوهش در عرصههای تجاری به موفقیتهای ارزشمندی دستیافته است، با استمرار همکاری دوسویه با دانشگاه بیشازپیش در سطح کشور و جهان افتخارآفرین باشد.
مرکز پیشرفته ارزیابی حسی و شناختی مواد غذایی برای نخستین بار در کشور در دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد راهاندازی شده است. در این مرکز با بهرهگیری از دانش و تجربه متخصصان دانشگاه و صنعت، از همافزایی علوم حسی و شناختی در راستای بهینهسازی زنجیره تولید تا عرضه مواد غذایی سالم، فراسودمند و نوظهور (ازجمله محصولات کمچرب، کم شیرین، کمنمک و نوشیدنیهای فراسودمند)، با تأکید بر اهمیت رفتار مصرفکننده و ترجیحات ذهنی و رفتاری در این مرکز استفاده خواهد شد. این مرکز در راستای ایجاد مرجعیت علمی جهانی، توجه به سند علوم و فناوریهای شناختی برگرفتهشده از نقشه جامع علمی کشور، ارتباط مؤثر با صنایع و ارائه خدمات درزمینهٔ ارزیابیهای حسی و شناختی مواد غذایی با بهرهگیری از توان اعضای هیئتعلمی گروه صنایع غذایی و سایر متخصصان دانشگاه فردوسی مشهد و تعاملات علمی و پژوهشی بینالمللی فعالیت خواهد کرد.