جمعه 2 آبان 1393

معرفی رشته علوم اجتماعی گرایش پژوهشگری علوم اجتماعی - مقطع کارشناسی ارشد

در شرایط کنونی جامعه، نیاز به پژوهشگران زبده که درعین توانائی در بررسی مسائل جزئی، از وسعت نگرش کافی نیز برخوردار باشند،بیش از پیش احساس می شود. خوشبختانه شورایعالی برنامه ریزی به این مسئله توجه کافی مبذول داشه و با تهیه آئین نامه دوره کارشناسی ارشد پژوهشی، شرایط آموزش پژوهشگرانی و فعالیت های پژوهشی را فراهم آورده است.

طول دوره کارشناس پژوهشی علوم اجتماعی حداقل 4 نیمسال حداکثر 3 سال می باشد.

تعداد واحدهای دوره کارشناسی ارشد پژوهشی علوم اجتماعی در مقطع کنونی 38 واحد در نظر گرفته شده است.
علاوه بر این تعداد واحد در صورت مشاهده کمبودهای درسی، هرگروه آموزشی می تواند دانشجویان را موظف نماید کمبودهای علمی خود را با شرکت در دروس دوره لیسانس جبران نمایند.
1- زبان خارجه در حد درک متون علوم اجتماعی و توانائی ترجمه از زبان خارجی به فارسی
2- نظریه جامعه شناسی
3- روش تحقیق
4- آمار و ریاضی